Przejdź do:

Acid Red 33

Nazwa chemiczna: 5-amino-4-hydroksy-3-(fenyloazo)naftaleno-2,7- disulfonian disodu

Działanie kosmetyczne

Substancja w nieutleniających produktach do farbowania włosów.

Regulacje prawne

Maksymalne stężenie w preparacie gotowym do użycia 0,5%.

Bezpieczeństwo

Informacje dotyczące bezpieczeństwa tej substancji znajdziesz również na stronie Komitetu Naukowego ds. Bezpieczeństwa Konsumentów działający przy Komisji Europejskiej.

Powiadom Znajomego








Zamknij