Przejdź do:

Chamomilla Recutita Extract

Nazwa zwyczajowa: Ekstrakt z rumianku pospolitego

Opis

Substancja aktywna, stosowana w kosmetykach i produktach leczniczych. Zawiera olejek eteryczny, w skład którego wchodzi spiroeter, bisabolol, chamazulen
 

Działanie kosmetyczne

Substancja aktywna (wywołuje efekt kosmetyczny na skórze). Działa przeciwzapalnie
 

Funkcja w kosmetyku


Regulacje prawne


Bezpieczeństwo

Więcej informacji na temat bezpieczeństwa stosowania substancji znajdziesz na stronie Komisji Europejskiej

Powiadom Znajomego








Zamknij