Przejdź do:

Chamomilla Recutita Flower Oil

Nazwa zwyczajowa: Destylat z kwatów rumianku pospolitego

Opis

Składnik aktywny, stosowany w kosmetykach i produktach leczniczych. Zawiera olejek eteryczny, w skład którego wchodzi spiroeter, bisabolol, chamazulen
 

Działanie kosmetyczne

Składnik aktywny, działa przeciwzapalnie
 

Funkcja w kosmetyku


Regulacje prawne


Bezpieczeństwo

Więcej informacji na temat substancji znajdziesz na stronie Komisji Europejskiej

Powiadom Znajomego








Zamknij