Przejdź do:

Moringa oleifera seed Oil

Nazwa zwyczajowa: Olej z nasion Moringi Olejodajnej

Opis

Olej bogaty w kwas oleinowy.

Działanie kosmetyczne

Emolient, tworzy warstwę okluzyjną (film) na powierzchni skóry i włosów, która zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni (pośrednie działanie nawilżające). Działa kondycjonująco, nawilżająco i regenerująco.

Bezpieczeństwo

Informacje dotyczące bezpieczeństwa tej substancji znajdziesz na stronie Cosmetic Ingredient Review.

Powiadom Znajomego








Zamknij